Onze weblog
Door: Pamela en Henk
Blijf op de hoogte en volg Pamela en Henk
27 Januari 2007 | Nederland, Rotterdam
Welkom op onze weblog...
Vanaf deze site zullen we jullie op de hoogte houden waar wij ons bevinden in het mooie Thailand...
We zullen vertellen wat we zoals beleven en natuurlijk plaatsen we wat mooie foto's...
Jullie kunnen ook reacties achterlaten...leuk om te lezen voor ons :-)
We zijn nu nog in Nederland...nog 6 weekjes te gaan en dan zitten we in Thailand!!!
Groetjessss Pamela en Henk
27 Januari 2007 - 21:16
Hennie Bosschaart:
Hallo Pamela en Henk.
Leuk jullie weblog,ik ga er als eerste gebruik van maken.Ik hoop dat jullie heel veel mogen beleven en dat wij ervan mee mogen genieten.Alvast een hele goeie reis en kom weer heelhuids terug.Veel luiefs van Hennie en Fam -
27 Januari 2007 - 23:24
Kenneth & Oesha:
Jongens,
ik zal dagelijks kijken hoe het allemaal gaat. Veel plezier en wil je kijken of mijn adoptie tijger een flinke jongen is geworden?
gr, Kenny -
28 Januari 2007 - 11:21
Horst &Tina :
Hallo Pam en Henk,
Ook wij zullen elke dag afwachtend naar een mailtje van jukllie uitkijken. We hopen dan ook dat jullie veel plezier zullen hebben en veel van de kultuur daar kunnen zien. Kusjes Horst en mam -
28 Januari 2007 - 12:46
Anneke Hooghuis:
Hoi hoi Pam en Henk, alvast veel voorpret gewenst. Een heeeeeeeeeele goede reis toegewenst en alle plannen die jullie hebben, dat die uit mogen komen. En dank je wel dat jullie deze reis met ons willen delen. We zijn zeer benieuwd. Kom goed thuis. Veel liefs, Anneke en Annette. -
28 Januari 2007 - 15:00
Wim&Sjan:
Lieve Pamela en Henk, lang op gewacht en eindelijk gaat het gebeuren en dan nog wel zo,n lekkere lange tijd. GENIETEN !!!!!
Veel liefs